Verwijzen

Als verwijzer wilt u uw patiënten de best mogelijke behandeling bieden. Daarom zijn wij blij u te kunnen vertellen dat u uw patiënten naar onze praktijk Videnti Streuvelslaan kunt doorverwijzen.

Uw patiënt verwijzen

Wij nemen u als tandarts zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent: uw patiënten de best mogelijke zorg bieden. Wij werken met geavanceerde mondscanner TRIOS® 3 en moderne 3D print- en freestechnieken, en onze goed opgeleide tandtechnici zorgen voor de beste resultaten. Kortom, bij ons bent u verzekerd van een ontzorgende workflow en hoogwaardige behandelingen. Voor het verwijzen werken wij samen met 4Dental All Inclusive, een uniek concept dat u als tandarts ontzorgt en uw patiënten een duidelijk beeld geeft van de kosten van een implantologie-behandeling.

4Dental All Inclusive

Met 4Dental All Inclusive kunt u uw patiënten digitaal naar onze praktijk verwijzen. Via de offerte applicatie krijgt uw patiënt direct een volledige begroting voor het gehele behandeltraject, inclusief transparante prijzen. Zo weet uw patiënt precies waar hij of zij aan toe is. Bovendien werken wij met A-merk implantaten en tandtechniek, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Wilt u uw patiënten naar onze praktijk doorverwijzen? Maak dan via de website www.4di.nl éénmalig een account aan en verwijs uw patiënt naar Videnti Streuvelslaan. Wij helpen uw patiënt graag verder.

Patiënt verwijzen